Sprekende beelden...

AFBEELDINGEN

Méér dan Woorden maakt foto’s die tot de verbeelding spreken. Foto’s waarmee je teksten illustreert en een boodschap tot leven brengt, bijvoorbeeld online op een website, blog en sociale media of in gedrukte communicatiemiddelen zoals brochure, krant, magazine, jaarverslag, rapport et cetera.

Ook de artistieke afbeeldingen van Méér dan Woorden vertellen een verhaal en zijn een lust voor het oog.  Fotokunst met een heel eigen karakter, die sfeer geeft aan een ruimte en vooral identiteit. Aan een woning, kantoor, winkel, hotel, vakantiehuis, praktijk, receptie, tuin, terras of aan welke plek dan ook, of die nu binnen of buiten is.

Stijl

Foto’s van Meer dan Woorden kenmerken zich door lijnen en vormen, patronen en fragmenten, reliëf en ritme. Stuk voor stuk zijn het beelden van elementen in gestolde tijd. Vaak bieden ze een verrassende blik op het onderwerp, ze laten je kijken én zien. Beeldspraak dus!

wijde blik

Zien

Fotokunst als wandversiering is verkrijgbaar via MondiArt (voor bedrijven) en op exposities (voor particulieren). Reeds uitgevoerd werk in voorraad is te huur op basis van kunstuitleen via Méér dan Woorden zelf. 

In de fotogalerij op deze website zie je een regelmatig wisselende selectie uit het rijke portfolio, maar wel met watermerk, in klein formaat en in lage resolutie. Alle afbeeldingen in de galerij en op de website zijn namelijk beschermd eigendom van Méér dan Woorden©! Wil je graag een foto downloaden, kopiëren of op een andere manier gebruiken, dan moet je vooraf toestemming vragen. We informeren je graag over de mogelijkheden. Lees hieronder meer over tarieven en voorwaarden.

once upon a time

Tarieven en voorwaarden

Ook op online afbeeldingen rust copyright. Voor gebruik gelden schriftelijke toestemming vooraf, betaling van auteursrecht en naamsvermelding (zie auteursrechtenorganisatie Pictoright). Vrij downloaden, kopiëren of anderszins vermenigvuldigen van de foto’s op deze website is dus verboden.

De tarieven voor het gebruiksrecht zijn afhankelijk van formaat, resolutie, frequentie, oplage, bereik, doel en vorm van het gebruik. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. De leveringsvoorwaarden download je hier.

Aangesloten bij

Volg mij op

© 2021 Méér dan Woorden | design & realisatie – Floris de Kort