Sprekende beelden...

Afbeeldingen

Méér dan Woorden maakt foto’s die tot de verbeelding spreken. Foto’s waarmee je teksten illustreert en een boodschap tot leven brengt, bijvoorbeeld online op een website, in een blog en op sociale media of in gedrukte communicatiemiddelen zoals brochure, krant, magazine, jaarverslag, rapport et cetera.

Ook de artistieke afbeeldingen van Méér dan Woorden vertellen een verhaal en zijn een lust voor het oog. Fotokunst met een heel eigen karakter, die een ruimte sfeer geeft en vooral identiteit. Een woning, kantoor, winkel, hotel, vakantiehuis, praktijk, receptie, tuin, terras of welke plek dan ook, binnen of buiten.

Stijl

Foto’s van Méér dan Woorden kenmerken zich door lijnen en vormen, patronen en fragmenten, reliëf en ritme. Stuk voor stuk zijn het beelden van elementen die gestold zijn in de tijd. Vaak bieden ze een verrassende blik op het onderwerp, ze laten je kijken én zien. Beeldspraak dus!

wijde blik

Zien & gebruiken

In de fotogalerij op deze website zie je een selectie uit het rijke portfolio van Méér dan Woorden, met watermerk, in klein formaat en in lage resolutie. Alle afbeeldingen in de galerij en op de website zijn beschermd eigendom ©! Wil je een foto downloaden, kopiëren of op een andere manier gebruiken? Bijvoorbeeld omdat je die graag wil laten inlijsten of afdrukken op behang, kleding, hout, glas, aluminium, dibond, als poster, vlag, platenhoes, kalender, wenskaart of welke uitvoering je ook maar bedenkt? Dat kan. Vraag wel altijd vooraf toestemming en houd rekening met een vergoeding voor het gebruiksrecht. Kun je in de fotogalerij niet iets voor jouw doel of onderwerp vinden, dan bieden we je met alle plezier een unieke fotosuggestie op maat, geheel naar jouw wensen en smaak.

Verder zijn diverse werken opgenomen in de collectie van MondiArt / Dutch Brands Company en via hen (internationaal) verkrijgbaar. Bestaande fotokunst die terugkomt van exposities en kunstuitleen is regelmatig voor een aantrekkelijke vintageprijs direct bij Méér dan Woorden zelf te koop. Zie hier die leuke aanbiedingen.

once upon a time

Tarieven & voorwaarden

Op alle afbeeldingen van Méér dan Woorden rust copyright. Voor gebruik ervan geldt dat je eerst vooraf toestemming vraagt en gebruiksrecht betaalt. De tarieven voor het gebruiksrecht zijn afhankelijk van formaat, resolutie, frequentie, oplage, bereik, doel en vorm van het gebruik. Vraag gerust een vrijblijvende offerte.

Let op! Bij gebruik van een foto is naamsvermelding van de fotograaf verplicht, daarom bevatten foto’s van Méér dan Woorden altijd de naam als watermerk. De leveringsvoorwaarden vind je hier en de copyrightregels bij auteursrechtenorganisatie Pictoright.

Aangesloten bij

Volg mij op

© 2021 Méér dan Woorden | design & realisatie – Floris de Kort