Beeldende teksten...

Teksten

Méér dan Woorden is gespecialiseerd in inspirerende teksten die aansluiten bij de belevingswereld van de lezer, die helder zijn, begrijpelijk en prettig leesbaar.

We leven in een tijd waarin snelle beelden en scherpe oneliners onze communicatie domineren. Maar niet elk onderwerp leent zich daarvoor. Voor begrip, draagvlak en actie bij de lezer is vaak een uitgebreider en genuanceerd verhaal nodig, met achtergronden en uitleg, cijfers en feiten, meningen, argumenten en visie.

Behalve teksten die tot de verbeelding spreken, maakt Méér dan Woorden ook sprekende beelden. Beelden versterken een tekst, ze nodigen uit tot lezen, prikkelen de nieuwsgierigheid en visualiseren de boodschap. Beeldspraak is dan ook het sleutelwoord van Méér dan Woorden, letterlijk en figuurlijk.

Kwaliteit

Méér dan Woorden is erkend Pluslid van TekstNet, de beroepsvereniging van tekstschrijvers in Nederland en Vlaanderen. Hierdoor ben je niet alleen verzekerd van kwaliteit en professionaliteit, maar tevens van duidelijke leveringsvoorwaarden.

Tarieven en voorwaarden

Op teksten van Méér dan Woorden zijn de leveringsvoorwaarden van Tekstnet van toepassing. Deze maken standaard onderdeel uit van elke offerte of je downloadt ze hier. Voor het vaststellen van tarieven hanteert Méér dan Woorden de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging van (Freelance) Journalisten.

Alle teksten op deze website zijn beschermd eigendom van Méér dan Woorden ©. Downloaden mag alleen met schriftelijke toestemming, vergoeding van het gebruiksrecht én naamsvermelding!

Opdrachtgevers

Méér dan Woorden werkt(e) onder andere voor: 

Aangesloten bij

Volg mij op

© 2021 Méér dan Woorden | design & realisatie – Floris de Kort